Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Serif.
Cranio Sacraal Therapie en Welzijn

Cranio Praktijk BantIk ben Corinne Borst, woonachtig in Bant in de Noord-Oostpolder. Naast mijn werk in de cranio-praktijk ben ik nog een aantal dagen per week werkzaam als personeels- en salarisadministrateur.
Masseren doe ik al jaren, in het begin gewoon intuïtief en alleen bij familie en vrienden. Omdat ik hier verder mee wilde heb ik de onderdelen Klassieke massage, Stoelmassage en Ayurvedische massage van de opleiding tot massagetherapeut afgerond.  
In 2005 kwam ik in verband met allerlei vage gezondheidsklachten voor het eerst in aanraking met Cranio sacraal Therapie en terwijl ik op de behandeltafel lag voelde ik al dat dit iets was wat zo volkomen bij mij paste dat ik daar ook zelf mee aan de slag wilde!
In 2006 ben ik naast mijn werk in de financiele dienstverlening begonnen met de opleiding en sinds 2012 mag ik mij  officieel Cranio sacraal therapeut noemen.
Begin 2016 heb ik de diploma’s HBO medische en psychosociale basiskennis volgens de nieuwste eisen behaald zodat mijn cranio behandelingen ook vergoed kunnen blijven worden door de zorgverzekeraars.